Dinsdag: Kinderkleding probleem


Dinsdag

Nadat maandag natuurlijk een erg stressvolle dag is geweest die vol in het teken stond van de auto die gestolen was, hebben we besloten dinsdag lekker vrij te nemen. Door alle stress werd de sfeer in huis er niet gezelliger op en hier moesten we even iets aan doen!

Wat natuurlijk het aller lekkerste is op een vrije dag is uitslapen. Helaas is dit met 2 kleine kinderen geen optie voor beide ouders.. Gelukkig heb ik zo’n lieve man dat hij mij heeft laten liggen tot 10 uur. Hoe vroeg dit dan ook kan klinken voor niet-ouders, dit is voor ouders de hemel op aarde! Toen we allemaal gedoucht, aangekleed en opgemaakt waren hebben we besloten lekker te gaan lunchen in de stad. De kinderen hadden natuurlijk al wat ontbeten samen met Mark.

Kinderkleding

Onder de lunch kwam het ter sprake hoe duur kinderkleding zie: https://www.amazingkids.nl/boys, eigenlijk is. Ieder kind heeft kleren nodig maar waarom is kinderkleding nou eigenlijk zo duur? Voor 

de schoenen van de kinderen betalen we zeker wel 80 euro per paar. Dit is bijna net zo duur als de schoenen die wij voor onszelf halen en wij hebben veel grotere voeten! Hoewel wij financieel genoeg ruimte hebben voor dit soort uitgaven, kan ik me voorstellen dat als je bijvoorbeeld van een uitkering leeft kinderkleding een enorme uitgave is. Wij halen eigenlijk nooit kinderkleding bij winkels als de zeeman en wisten dan ook niet hoe duur de kinderkleding daar zou zijn. Na de lunch zijn we dan ook even langs de zeeman gegaan. Toen we hier rondliepen viel me niet alleen op dat de kinderkleding er leuker uitzag dan dat ik had verwacht, ook was de kinderkleding heel erg goedkoop! We hebben besloten om nu en dan ook even langs de zeeman te gaan om te kijken of we hier een paar kleren kunnen scoren voor de kinderen. Echte uitvinding dus!

Na een middagje in de stad geslenterd te hebben zijn we lekker naar huis gegaan met de kids. We hebben een heerlijke lasagne gegeten en zijn allemaal lekker vroeg naar bed gegaan.

Woensdag, donderdag en vrijdag hebben we rustiger aan gedaan zoals je in mijn volgende blog gaat lezen.