Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag


Deze dagen voeg ik even bij elkaar. Dit doe ik omdat wij op deze dagen simpelweg niks interessants hebben gedaan. Mark en ik hebben allebei gewerkt deze dagen en de kinderen zijn dan ook bij het kinderdagverblijf geweest. Ik moet wel zeggen dat we deze dagen bijzonder slecht hebben gegeten. Woensdag hebben we patat gehaald, donderdag hebben we een ovenschotel gehad en vrijdag pizza… Soms heb je gewoon van die dagen als je kinderen hebt!

Zaterdag

Ja hoor, alsof we deze week nog niet genoeg tegenslagen hebben gehad was zaterdag ook weer een topdag voor de familie Koens. Zaterdag ochtend ontbijten we altijd gezellig met de kinderen aan tafel. We bakken dan broodjes af en hebben lekkere dingen op tafel als rosbief en zalm. Heerlijk vinden wij deze ochtenden. Eén nadeel aan deze ochtenden: peuters zijn niet zo voorzichtig met hun kopjes melk en moeders zijn niet heel voorzichtig met hun mobiel. Waarschijnlijk begrijp je het al: door een ongelukje met een kopje melk is helaas mijn iphone 7 verdronken.. Het eerste wat je denkt is: MIJN FOTO’S! Gelukkig stonden deze allemaal veilig opgeborgen op iCloud.

Na een tijdje na te denken wat ik wou doen met mijn mobiel heb ik toch besloten hem te latenrosfinance maken. Mijn abonnement loopt nog een jaar lang en een nieuwer model is niet nodig. Online ben ik gaan zoeken naar een makkelijke en betrouwbare website waar je je mobiel naar op kan sturen. Ik kwam al vrij snel uit bij gsm-paradise.nl. Op gsm-paradise.nl kun je makkelijk aanklikken: iphone reparatie. Ik klikte aan welk soort iphone ik heb en kon kijken hoeveel het kost om bepaalde onderdelen te vervangen. Helaas wist ik natuurlijk niet wat er allemaal kapot was aan de iphone dus heb ik besloten het toestel meteen op te sturen naar gsm-paradise.nl. Als je het toestel wilt sturen moet je invullen wat het probleem is met de iphone. Natuurlijk wil gsm-paradise.nl ook je persoonlijke gegevens weten. Na alle gegevens ingevuld te hebben kun je de pakbon uitprinten en verstuur je je iphone gemakkelijk naar gsm-paradise.nl!

Ik was erg blij verrast door deze goede service. Voor drukke ouders zoals wij is dit de meest gemakkelijke manier. Ik raad gsm-paradise.nl dan ook zeker aan!

Toen dit drama ook weer verholpen was hebben we toch besloten er nog een leuke zaterdag van te maken. We zijn gezellig op deze zonnige dag met de kinderen naar de kinderboerderij geweest! Wat vonden ze het leuk en wat hebben ze genoten. Na zo’n gezellig uitstapje hebben we de dag goed afgesloten bij het pannenkoekenhuis!

In de avond kwam nog een stel vrienden van ons een borrel drinken. Na het iets later te hebben gemaakt dan normaal, hebben we heerlijk onze nachtrust gepakt en hebben we, zoals je in mijn volgende blog leest rustig aan gedaan.