Zondag


Zondag is voor ons vaak de lekkere luie dag waarop we met z’n allen in de pyjama op de bank liggen tv te kijken. Normaal gesproken hoort hier wel een bakje chips en een bittergarnituurtje bij. Dit keer hebben we die overgeslagen. Nadat we deze week al zoveel troep hebben gegeten was het nu een keer tijd voor gezonde snacks.

Onze kinderen en wijzelf hebben geen last van overgewicht. Toch ben ik een voorstander van gezond afvallen. Na mijn bevallingen was ik natuurlijk aardig wat kilootjes zwaarder dan voor de zwangerschap en die wou ik erg graag af hebben. Ik vind dat de manier om af te vallen niet is door te weinig te eten. Ik denk dat als je wilt afvallen dat je gezond moet gaan afvallen. Voor mij betekent dit dat je geen honger hoeft te leiden en dat je best een keer een snack mag hebben. Gezond afvallen kan door gezondere en groenere producten te eten. In plaats van dat je een stuk chocola pakt als tussendoortje kun je ook een appel eten. Voor mij heeft gezond afvallen altijd erg geholpen.

Ook als ik op mijn streef Afvallengewicht was en ging stoppen met gezond afvallen, was de overstap voor mijn lichaam niet zo groot. Als je dus last hebt van overgewicht of je wilt simpelweg een paar kilootjes kwijt raad ik je dan ook zeker aan om gezond af te gaan vallen!

De rest van de dag hebben we genoten van films als frozen, dikkertje dap en my little pony. Voor ons is dit de lekkerste dag van de week: lekker niks doen en je energie weer bijvullen!

Dat was onze week alweer. Ik hoop dat je het weer leuk vond om te kijken hoe de week er voor ons uitzag. Vrijdag komt er weer een nailed it or failed it online, tot dan!